Verzending en Levering

Internationale verzending wordt afgehandeld door Air International DHL/UPS/TNT/Other Methods Express Company, meestal bedraagt de levertijd ongeveer 4-7 werkdagen.


Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag en kunnen worden gevolgd op de website van DHL/UPS/TNT/Other Methods.


Alle internationale zendingen worden verzonden via UPS /DHL /TNT /Fedex /USPS/Andere methoden, voornamelijk in de detailhandel, terwijl u voor de groothandel contact met ons opneemt. Daarom kunt u hier buiten de detailhandel genieten van gratis verzending en geweldige kortingen. Bespaar meer geld en geniet nu van echte, gloednieuwe kwaliteit.


Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met UPS /DHL /TNT /Fedex /USPS/Andere methoden om langetermijnbestellingen uit te drukken, bestellingen te verzenden en rechtstreeks bij u thuis af te leveren. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten arriveren.


Alle pakketten worden in een andere doos verzonden.


Controleer na het plaatsen van bestellingen hier uw e-mail om een orderbevestiging te ontvangen. We sturen u een e-mail wanneer uw bestelling wordt verzonden en laten u weten waar u deze ter plaatse kunt volgen. Bedankt!
TERUGSTUURBELEID:


Wij streven naar uw volledige tevredenheid. Voordat u kunt profiteren van het gemakkelijke retourbeleid, moet u contact met ons opnemen en het retourverzendadres doorgeven voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun originele staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle labels eraan bevestigd.


Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u hier kiest. Wij beloven u het juiste bestelpakket. Dus als u de juiste artikelen retourneert voor terugbetaling: Alle artikelen kunnen alleen binnen 14 dagen worden geretourneerd en om terugbetaling worden gevraagd wanneer de klant het pakket heeft ontvangen.


Wij dekken niet de verzendkosten voor het retourneren of ruilen van het juiste bestellingspakket. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten.


Daarnaast raden we u aan om voor uw eigen bescherming tracking en verzekering toe te voegen, aangezien wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.


Alle geretourneerde goederen moeten worden verzonden naar het verzendadres dat we u e-mailen nadat u contact met ons heeft opgenomen!
Uitwisselingen:


We accepteren ruilingen voor een andere maat of kleur binnen 14 dagen nadat u uw pakket heeft ontvangen. Neem contact met ons op met uw bestellings-ID en een van onze klantenservice zal u helpen. Als u artikelen wilt ruilen voor een andere stijl, moet u uw artikelen retourneren voor een terugbetaling* (volgens het retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.


Voordat u de artikelen terugstuurt, dient u contact met ons op te nemen. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun originele staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle labels eraan bevestigd. Versleten of vuile artikelen worden naar u teruggestuurd.


Wij dekken de verzendkosten van het ruilen niet. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren en voor de verzend- en administratiekosten van het terugsturen van de geruilde artikelen naar u.


We raden u aan om voor uw eigen bescherming tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt, aangezien wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd.
Bestellings-annulering:


Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid.